Søg
Om os

Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune
Tlf. 48180300

Jema Autolifte A/S er en familieejet virksomhed der startede op i August 2007 af familien Petersen. Jema Autolifte har på rekord tid udviklet virksomheden fra at sælge til det Danske marked til idag at eksportere dagligt til vores distributører i 13 lande rundt omkring i verden.

Alle autolifte er Designet, tegnet, og udviklet af Jema Autolifte, og for at kunne udvikle innovative kvalitets produkter til vores kunder i Danmark og resten af verden, bliver der på ugentlig basis udviklet og videreudviklet på allerede eksisterende og nye produkter.

Eftersom alle vores autolifte bliver solgt i flere lande har det været vigtigt for Jema Autolifte at sørge for certificeringen har været den bedst mulige på marked, derfor bliver alle produkter CE certificeret i samarbejde med TÜV Rheinland i Tyskland.

Du er altid velkommen til at kontakte en af Jema Autoliftes medarbejder for at få et uforpligtende tilbud på autolifte eller service af alle mærker autolifte på dit værksted. Vi sælger lifte og udstyr til professionelle såvel som private.

Med venlig hilsen

Kasper Petersen
Administrerende direktør
Jema AutolifteGoogle vejvisning:

Kvikmenu
Autolifte
Værkstedsudstyr
Tilbehør


Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo


Vis med moms
Handelsbetingelser
Om os
Levering
Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo