Søg
Kvalitetssikring

Det starter med en ide
Alle medarbejdere, såsom forretningschef, ingeniører, produktions-ledere og svejsere er veluddannede og kompetente til at udføre produktionen af vores Jema Autolifte produkter.

Jema Autolifte har sin egen udviklingsafdelingen, det er her alle ideer starter og vores dygtige teknikere og ingeniører omsætter idéer til virkelighed. Fra ide til det færdige produkt, er en lang proces, hvor alle krav fra EU regulativer, forbrugere og Jema Autolifte kvalitetsprogram vil gennemgå hver process for at sikre høj kvalitet.


Jema Autolifte underleverandører
Jema Autolifte har igennem en årrække, inden etableringen af Jema Autolifte Co, Ltd arbejdet med at finde de bedste og mest kvalitet´s beviste leverandører af komponenter til alle vores produkter.

Jema Autolifte har udarbejdet et leverandørsystem, der sikrer, at vi altid gør vores yderste for at eliminere eventuelle fejl eller problemer, der kan opstå, når man bruger underleverandører på det europæiske og asiatiske marked.


Komponent certificering
Alle komponenter er certificeret i henhold til europæiske standarder og er testet inden køb hos diverse leverandører.

Kvalitets kontrol
Jema Autolifte ser det som vores vigtigste opgave at sørge for vores distributører og forbrugere får det perfekte produkt, og derfor er alle Autolifte 100% samlet og testet, inden de bliver pakket og sendt til vores distributører rundt om i verden. Gennem vores samarbejde med TÜV har vi skabt en organisationarbejdsplan for at sikre et minimum af fejl vil kunne komme igennem vores organsitation og videre ud til forbrugeren.

Det betyder, at vores produkter vil være i stand til at konkurrere med de større etablerede mærker på markedet, og at forbrugerne få en perfekt og pålideligt produkt. Jema Autolifte er klar over, at sikkerhed, brugervenlighed og pålidelighed er de 3 vigtigste faktorer for, at forbrugeren også vælger Jema Autolifte næste gang de har brug for autolift.

Sikkherhed!
Jema Autolifte har på alle "Exclusive Line" Modeller udviklet et servicesystem der sikre, at når den autoliften har behov for serviceeftersyn, vil liften automatisk give besked om at brugeren skal kontakte Jema Autolifte til at udføre den nødvendige tiltag så liften bliver sikker, forsvarligt og klar til brug igen. Dette er blevet udviklet med henblik på at forbrugerne skal være sikker på at at liften altid fungerer i henhold til regulativerne, og at ingen går på kompromis med sikkerheden.

Jema Autolifte ser det som den fornemmeste opgave ikke kun at sælge autolifte, men at give forbrugerne et velfungerende og sikkert produkt så forbrugeren kan fokusere på at udføre sit arbejde.

Dansk Design - Tysk CE godkendelser - Solgt verden over!

Kvikmenu
Autolifte
Værkstedsudstyr
Tilbehør


Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo


Vis med moms
Handelsbetingelser
Om os
Levering
Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo