Søg
Leverandør
Autolifte
Jema Autolifte A/S producerer vores autolifte både i østen samt i Europa, ens for begge steder er at sørge for kvalitet, innovation og udvikling er efter danske og europæiske topstandarder. Jema Autolifte A/S har undersøgt markedet for komponenter til vores produkter, hvilket i dag gør at vi i tæt samarbejde med vores underleverandør kan sørge for kvaliteten og funktionaliteten er som vi ønsker det. Jema Autolifte lagerfører selvfølgelig reservedele til alle vores autolifte

Dæk og afbalanceringsapparater
Til at producere vores dæk og afbalanceringsapparater har vi igennem en årrække haft samarbejde med en af de ledende fabrikanter af disse apparater. Samarbejdet gør at vi får den bedst mulige kvalitet til pengene hvilket naturligvis kommer vores kunder tilgode. Samtidig er det vigtig for Jema Autolifte A/S at vi altid vil kunne servicere vores kunder, så derfor lagerfører vi selvfølgelig også reservedele til de forhandlede apparater.

Værkstedsudstyr
Jema Autolifte A/S har nu startet samarbejde med en af de største producenter af værkstedsudstyr på verdensmarkedet. Kvalitet og pris lever op til de standarder vi sætter hos Jema Autolifte A/S. Alle egen producerede produkter er TÜV CE godkendt og produkter produceret af eksterne leverandører er naturligvis også CE godkendt, Jema Autolifte A/S forhandler IKKE produkter der ikke er CE godkendt!
Bremseprøvestande
Jema Autolifte har pr. 1 januar 2018 fået importen af VTEQ bremseprøvestande. VETQ er produceret i Barcelona, Spanien og har en af de nye førenden producenter på markedet.

Kontakt en af vores konsultenter for mere information.

Kvikmenu
Autolifte
Værkstedsudstyr
Tilbehør


Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo


Vis med moms
Handelsbetingelser
Om os
Levering
Jema Autolifte A/S
Industrihegnet 2
4030 Tune

Tel +45 48180300

Email: info@jemaautolifte.fo